Veel gestelde vragen over onze parenclub

 
 
 
 

Kom je voor het eerst naar Erotic Palace 7Sins in Maaseik, België? Dan heb je vast wel wat vragen voor ons!
Wij hebben hier de meest gestelde vragen over onze parenclub op een rijtje gezet voor jullie.

 

 

Wat is het adres van Erotic Palace 7Sins?

Ons adres is Herenlaakweg 64, 3680, Maaseik, België

Kun je er makkelijk parkeren?

Er is altijd voldoende plaats om te parkeren bij onze parenclub. Tijdens grote themafeesten zal onze vriendelijke parkeerwachter je met alle plezier een geschikte parkeerplaats toewijzen.

Kom je met de camper of een mobilhome? Maak dan GRATIS gebruik van onze elektriciteitsaansluiting op onze ruime parking. Fijn geregeld toch?

 

Wat zit er bij de entree allemaal inbegrepen?

Alle drankjes bij onze gezellige bar en het koud en warm buffet.
Tevens alle fingerfood en hapjes zijn bij de entreeprijs inbegrepen.
Verder vind je overal handdoeken welke je kunt gebruiken. In de erotische ruimtes op de 1e en 2e verdieping liggen condooms die voor iedereen beschikbaar zijn. Deze hoef je dus zelf niet mee te nemen. Handig toch?

Wat voor drankjes schenken jullie?

In Erotic Palace 7Sins is alleen het beste goed genoeg. Wij schenken niet alleen heerlijke witte, rode en rosé wijnen, maar natuurlijk is er ook aan de liefhebber van een heerlijk pilsje gedacht. Of wil je misschien liever een bubbeltje? Dat kan natuurlijk ook!

Wil je wat sterkers dan hebben we Bacardi Superieur, Lemon, Razz, Jack Daniels, Eristoff Wodka, Likeur 43 etc etc…. voor je klaar staan.
Ons team achter de bar doet er alles aan om jullie een fantastische avond te bezorgen en een goed glas hoort daar zeker bij.

Wat voor muziek wordt er gedraaid in 7Sins?

Wij houden van een volle swingende dansvloer en onze dj’s draaien dan ook de beste dancemusic van dit moment. Afgewisseld met knallende classics die iedereen kent! Op onze themafeesten nodigen we ook regelmatig bekende dj’s uit de swingersscene uit die dan het dak eraf draaien.

Is er een dresscode?

Ja, die is er zeker! Sexy, stijlvol en opwindend en tevens is er een leuk winkeltje met kleding.
Loop niet op blote voeten.

Hebben jullie een kleedkamer met kluisjes?

Jazeker hebben we die! Op de eerste verdieping vind je deze. Daar kun je je relaxed omkleden. Je kunt je spullen daar veilig achterlaten. Wil je wat uit je kluisje halen of zelfs nog een keer omkleden? Geen probleem. Deze ruimte is de hele avond open.

Is er een minimumleeftijd om jullie club te mogen bezoeken?

Ja, die is er. Al onze gasten zijn 21 jaar of ouder.

Moet je swingen of seks hebben met anderen?

Nee, dat is het mooie juist van onze club: Alles mag, maar niets hoeft! Je bepaalt helemaal zelf wat je op de avond wilt doen.
Lekker dansen of gezellig kletsen aan de bar, of wellicht geniet je gewoon van de ambiance.
Als het klikt met anderen, dan kun je zo ver gaan als je zelf wilt. Voel je zeker niet verplicht tot iets.‘Nee’ is bij ons ook echt nee.

Hebben jullie ook privé kamers?

Ben je er nog niet aan toe om met meerdere in een erotische ruimte te zijn….of heb je juist even behoefte aan elkaar? Dan hebben wij prachtige kamers speciaal voor onze gasten die graag privé het spannend willen maken. Je kunt daar natuurlijk ook met een andere gast en/of stel in gaan als je dat zou willen. Deze ruimtes zijn daar perfect voor geschikt.

Mogen alleenstaande dames naar binnen?

Ja, dat mag zeker. Alleenstaande dames zijn op elke avond meer dan welkom in onze club.

Mogen alleenstaande mannen ook naar binnen?

Ja, op vrijdag en zondag mogen alleenstaande heren naar binnen. Op zaterdagavond mag je als stel een vriend meenemen, maar die valt dan onder de verantwoordelijkheid van het stel. De alleenstaande heer mag dan niet alleen de erotische ruimtes bezoeken, alleen onder begeleiding van het stel.

Op onze thema avond ‘Couples only’ mogen single heren echter niet binnen komen, want dit is een avond speciaal voor koppels.

Wat is de beste avond om te bezoeken?

Deze vraag is lastig te beantwoorden, want dat is voor iedereen anders. Kom je als stel zijnde voor het eerst naar een parenclub, dan raden we je de ‘Couples only’ avond aan waar alleen stellen naar binnen mogen. De zaterdagavond is überhaupt een goeie avond om onze club voor het eerst te bezoeken. De leeftijd van onze gasten ligt dan tussen de 25 en 50 jaar.

Hou je liever van een themafeest? Dan is het wellicht leuker om er één uit te kiezen uit onze agenda.

Wat voor gasten komen er in 7Sins?

Onze gasten komen van heinde en verre naar onze mooie club. Zowel uit België als uit Nederland. Regelmatig hebben we ook gasten buiten deze landen. Onze gasten zijn in de leeftijd van 20 t/m 55 jaar en komen uit alle lagen van de bevolking. Van advocaten tot timmermannen, van bankmedewerkers tot bakkers. Iedereen is welkom in 7Sins.

Al onze gasten hebben één ding gemeen: Ze komen voor de bijzondere gastvrije sfeer die er in onze club heerst. Verder heeft iedereen respect voor elkaar en wil men er met zijn allen een fijne avond van maken!

Hoe staat het met de hygiëne?

Het team van 7Sins doet er alles aan om jullie avond zo fantastisch mogelijk te maken. Schone en nette speelruimtes horen daar natuurlijk ook bij. Hygiëne staat bij ons voorop. Van onze gasten verlangen we dat iedereen alles netjes achter laat en zelf letten we daar uiteraard ook heel erg goed op. Tijdens de avond doen wij er dan ook alles aan om onze club schoon te houden, zodat elke gast optimaal kan genieten bij ons en een fijne beleving heeft.

Mocht je als gast iets tegenkomen, schiet dan even één van onze medewerkers aan en wij lossen het op.

Zijn er ook douches?

Lekker fris worden onder een fijne douche na een stomende vrijpartij…wie wil dat nou niet? Daarom zijn er ook douches aanwezig in 7Sins. Uiteraard liggen er frisse schone handdoeken op je te wachten zodat je je kunt afdrogen.

Hebben jullie ook sauna’s en jacuzzi’s?

In onze club vind je niet alleen een swingende dansvloer, een gezellige bar en spannende erotische ruimtes, maar is er binnen ook plek gemaakt voor een sauna én een jacuzzi. Daar kun je heerlijk samen van genieten…of wellicht leuk met een ander stel? Genieten is hier het toverwoord!

En we hebben ook een heerlijke jacuzzi buiten in onze prachtige tuin! Bubbelen onder de zon!

Hoe zit het met roken bij jullie?

Er mag niet gerookt worden bij ons in de club.
Maar speciaal daarom hebben we een overdekte verwarmde buitenruimte waar gerookt mag worden.

We willen graag komen. Moeten we reserveren?

Nee, dat is het fijne aan onze club. Reserveren is voor de meeste avonden niet nodig. Behalve op enkele themafeesten met bekende dj’s waarvan we weten dat het enorm druk kan gaan worden. Maar dat geven we altijd ruim van te voren aan. Dus wees gerust en kom gezellig langs!

Wat is SDC?

SDC is een online platform waar swingers elkaar kunnen ontmoeten. Maak een profiel aan en kom in contact met prachtige stellen, mooie dames en leuke heren die, net als jou, genieten van erotiek en alles wat daarmee te maken heeft. Volg ook het profiel van Erotic Palace 7Sins op deze website, want wij zijn daar ook aanwezig!

Ga op erotische ontdekkingsreis, word vandaag nog gratis SDC lid en geniet van vele voordelen!

Wij zijn nog nooit naar een parenclub geweest. Wat nu?

Kom gerust een avond langs bij ons! Eens moet de eerste keer zijn dat jullie de stoute schoenen aan gaan trekken en Club 7Sins is daarvoor perfect geschikt.

Respect staat hoog in het vaandel bij onze gasten en je zult zeker een geweldige avond hebben.
Kijk in de agenda of er wellicht een themafeest is wat jullie leuk vinden.

Geef bij binnenkomst aan dat het jullie eerste keer is. Er is altijd iemand van ons team aanwezig om jullie een rondleiding te geven in onze club. Stel gerust vragen, want we willen alleen maar dat iedereen bij ons een fantastische ervaring heeft.

We hebben nog een vraag, maar die staat hier niet tussen.

Geen probleem. We staan klaar voor jullie. Stuur ons een e-mailtje en we beantwoorden graag jullie vraag.
Email sturen kan naar: infoparenclubsevensins@gmail.com