Reactie plaatsen

Reacties

M.
3 dagen geleden

Een heerlijke zondagnamiddag gehad. Leuke gesprekken, goede muziek. Maar het beste was de modeshow van de verschillende outfits van de shop.
Special thanks voor het leuke koppel, de dame wiens billen prachtig zitten in het rode latex-jurkje en de heer die klaagt over spierpijn na een marathon van fun 😊
En niet vergeten dat we extra in de watten werden gelegd door de uitbaters met een drankservice en heerlijke hapjes.
Tot binnenkort

Caro et Rony
6 dagen geleden

Bonjour, nous sommes novices dans le libertinage. Nous avons été dans un club mais aimerons essayer d'autres. Pouvez-vous me dire comment cela se passe dans votre club? Que devons nous prévoir comme habit? Merci

Toyboy
8 dagen geleden

Hi hier een jonge donkere man van 25 wil hier graag vrijdag avond naar de bi party gaan.. zijn er nog leuke koppels die gaan? Voorkeur voor “ ouder en ervaren”. Wie weet tot dan? Het is bovendien mijn eerste keer, indien ik zou gaan..

Freddy
11 dagen geleden

Hoi ik wil vandaag graag voor de eerste keer naar deze club komen wat kan ik single man verwachten
Zijn er ook single dames of alleen stellen

Vincent en Carlijn
14 dagen geleden

Verleden week zijn wij weer geweest. Positief dat het zo mooi is opgeknapt. Ziet er allemaal top uit en nu met de Tent is top en lekker verwarmd.
Heerlijk liggen, spelen en kijken.
Goede muziek en leuke dj,s
Leuke mensen achter de bar die goed hun best doen netjes en verzorgd Het eten was prima hoor het is geen restaurant maar er was voldoende keuze.
Wij hebben wel een top dag/avond gehad.
En komen hier ook zekers terug nemen dan de Camper mee.
Bedankt voor de goede zorgen.
Vincent en Carlijn

Carla en John
14 dagen geleden

Wij waren hier 1e paasdag wat een verrassing en wat een leuke club.
We kunnen niet anders zeggen dan een hele schone club en leuke kamers.
genoeg lockers boven voor je persoonlijke spullen.
Leuk bar personeel die iedereen het naar de zin willen maken en netjes gekleed met shirtjes van de club dus heel herkenbaar voor vragen.
Er was een koud en warm buffet aanwezig en 2 soorten soep en heerlijke gehaktballen dus voldoende voor even een hapje.
Hi en overal door de club lagen paaseitjes om te eten. En als verrassing gouden paaseieren verstopt met leuke cadeautjes complimenten hiervoor.
Er waren die dag 4 dj's waar we zekers voor terug komen.
Club 7sins eigenaar en personeel ga zo door.

W&J
16 dagen geleden

Wij zijn bijClub 7 Sins afgelopen paasdagen geweest wat een verrassing.
Club is schoon en netjes leuk ingericht en zekers de tent wat een aanwinst voor deze club.
We hebben eerste en 2e paasdag geweest nou geweldige dj's leuke muziek. Bar personeel leuk en spontaan doen er alles aan om iedereen het naar de zin te maken.
Eten was er voldoende en ruime keuze Soep ,gehaktballen en warm buffet en een koud buffet.
En die schaal met aardbeien zo lekker.
We zijn alleen maar positief over de Club grote parkeerplaats met voldoende verlichting en Camera bewaking. Ga vooral zo door en we gaan zekers reclame maken overal.
Bedankt voor het weekend.

Josi
16 dagen geleden

Club wordt als maar in positieve zin aangepakt , sinds nieuwe eigenaar erin zit. Worden ook meer thema pxrty's gehouden . En ook steeds drukker. Jammer dat ooit de 1ste gasten op parking weg rijden omdat er nog niemand is. Dat is net de fout , want iemand zal de eerste moeten zijn. Maar gelukkig zijn er wel mensen die als eerste naar binnen gaan en dan wordt het ook drukker. Mij is het nog nooit tegengevallen. Je moet wel de andere gasten durven aan te spreken. Net als overal.

Rob en Nadia
16 dagen geleden

Het begon 2e paasdag wat rustig. Jammer dat als mensen een paar auto's zien staan ze omdraaien en niet naar binnen komen, iemand moet de eerste zijn. Als iedereen dat doet wordt het nooit gezellig. Gelukkig waren er toch die wel binnen kwamen en dan kan het feestje beginnen. Wat een leuke, enthousiaste middag/avond hebben we gehad, ook met dank aan Marie-Louise, Juanita en friends. Het is ons idee van een leuke, relaxte maar zeker ook spannende zondagmiddag (ok, het was paasmaandag maar voelde als zondagmiddag) in ieder geval veeeeel leuker dan naar de IKEA of het tuincentrum gaan zoals de rest van Nederland. 7Sins; keep up the good work.

L&D
16 dagen geleden

Mijn vriend en ik willen graag komend weekend eens afkomen en ontdekken, ikzelf ben nog niet echt bekend met het parenclub gebeuren maar komen vooral voor single mannen? Max 40jaar.. welke dag is daar het beste voor? En zijn er geĂŻnteresseerde mannen?

Grtjs L&D

Michel
16 dagen geleden

Heyhey, voor een rustige paasmaandag een leuke tijd gehad. Nadia & Rob bedankt voor de leuke sfeer

Theo
22 dagen geleden

Wie gaat er 1 paasdag er naar toe ik ben het denken om ook te gaan maar ben er nog nooit geweest wie gaat er ook en wat kan ik verwachten .
Moet even over de drempel stappen .

Theo
een maand geleden

He hallo ik ben nieuw hier ik heb intressen om keer er heen te gaan maar zijn er mensen die samen willen gaan ik vindt het spannend en moet even over de drempel stappen wie of stellen helpen mij om over de drempel te stappen
Ben 46 jaar en wil eens wat meer mee maken
Gr en hoop op reactie

Bjorn
een maand geleden

Iemand ervaring met de maandagmiddag hier?

Cindy en Dennis
een maand geleden

Wij zijn een stel. Het lijkt ons wel leuk om een keer naar een parenclub te gaan maar zijn er nooit geweest. Ik vin het wel een beetje eng om uit de kleren te gaan. Ook omdat ik zelf vind dat ik niet echt een seky lichaam heb.

Erotisch stel
een maand geleden

Wij stel van 50 gaan vrijdag onze horizon verbreden
Mvg erotisch stel

François & Miranda
een maand geleden

Goedemiddag,
Wij stel van midden 50 zijn benieuwd naar ervaringen binnen deze club. Kunnen eigenlijk hier weinig over terugvinden op gastenboek, wie kan ons meer vertellen voor een 1x keer bij deze club?
Groetjes F &M

Fred
2 maanden geleden

Goedemiddag

Hier man 47j uit omgeving Tilburg wil graag eens langskomen en of het de moeite is qua drukte van bezoekers, aangezien er langdurig geen berichten in gastenboek staan wat mij enigzins doet twijfelen

wim en mendy
2 maanden geleden

allemaal een hele goede dag lieve mensen Ja nu zondag komen wij we maken een gezellige dag van van de vrouw zeer actief tot aanstaande zondag Groetjes